Kære medlemmer i OK - Klubben Hillerød

Bestyrelsen ønsker alle såvel nye som tidligere medlemmer hjertelig velkommen til denne vores 35. sæson. Forhåbentlig har I alle haft en god sommer og er klar til at deltage i vores arrangementer. Vi håber, at I vil finde programmet så interessant og afvekslende sammensat, at det giver jer lyst til at deltage i møderne, så vi kan få mange hyggelige timer sammen i løbet af de næste måneder.

Ensomhed blandt ældre er stadig et aktuelt diskussionsemne i alle medier. Flere og flere danskere lever alene eller som singler, som det hedder på moderne dansk, og vi bliver alle opfordret til at tage os af hinanden.

OK står for omsorg og kultur, og det er præcis det, vi skal bruge OK-klubben til: at vise omsorg for hinanden og glæde os over, at vi har nogen at være sammen med omkring klubbens kulturelle arangementer.

Vi glæder os til mange fælles gode, positive og spændende oplevelser sammen med jer i sæson 2019-2020, hvor første møde er

TORSDAG  5. SEPTEMBER 2019 - KL. 14:00

p.b.v.