Forårsæson 2021

Torsdag den 21.01.21 kl. 14:00
Mødet er udsat          Mødet er udsat

Henry O`Connor - navnet er irsk, men manden er dansk med irske aner, idet hans oldefar kom fra Belfast i Nordirland. Henry O`Connor spiller irsk folkemusik. Det er Irlands historie, han fortæller gennem de gamle irske sange.
Glæd jer til en forrygende og underholdende eftermiddag.
Torsdag den 04.02.21 kl. 14:00
Mødet er udsat          Mødet er udsat

En fantastisk italiensk eftermiddag med Marco Martiri, der synger italienske klassikere fra populærmusikken og operaens verden.
Vi bliver taget med på en rejse med smukke italienske sange og spændende historier med baggrund i Marcos italienske rødder.
Torsdag den 18.02.21 kl. 14:00
Mødedt er udsat          Mødedt er udsat

Et glas humørpiller indeholdende økologisk humor kalder pensioneret farmaceut Erik Aksel Lindgren eftermiddagens foredrag. Han giver os en gedigen vitaminindsprøjtning i form af ubevidst morsomme tekster og ordspil, skæve citater og anekdoter, hvor der er garanti for at få motioneret lattermusklerne.
Torsdag den 04.03.21 kl. 14:00
Vi håber at kunne gennemføre

”Åh, Benny” er titlen på musiker, højskolelærer og visesanger Palle Krabbes musikalske og poetiske kurbad, som han vil underholde os med. Musikken leveres både på harmonika og piano.
Torsdag den 18.03.21 kl. 13:00
       Vi håber at kunne gennemføre

Den udskudte julefrokost  -  og julen varer lige til påske!

OK-klubbens udskudte julefrokost holdes i Restaurant Royal, hvor vi får den julefrokost, som vi skulle have haft i december inkl. en øl/vand eller et glas vin. Vi skal heller ikke snydes for risalamande med tilhørende mandelgave. Vi slutter af med kaffe, småkager og chokolade og lodtrækning på adgangsbilletten.
For at komme i den rette stemning får vi atter besøg af vores ”huspianist” Nicolai Bang, der spiller lidt julemusik og andre toner.

Arrangementet er betalt af det beløb, som klubben modtog fra regeringens sommerpakke til ældre.
Arrangementet er desværre overtegnet – vi har oprettet venteliste.

Torsdag den 08.04.21 kl. 14:00

Igen en festlig eftermiddag – denne gang i selskab med Birkerød Harmonikaklub
Klubben er stiftet i 1983 og en del medlemmer har været med lige fra starten. Alle er glade amatører, der spiller for fornøjelsens skyld og med et repertoire på over 300 numre, er der nok at tage fat på.
Torsdag den 22.04.21 kl. 14:00
Vi håber at kunne gennemføre

Frederik d. 2.s kanaler ved Frederiksborg. Et spændende foredrag ved Christian Obel.Vandet til Slotssøen kommer fra Frederik d. 2’s gamle kanaler, hvoraf nogle stadig virker, men hvordan og hvor løber de gennem byen? Kanalerne kan stadig ses i Hillerød og i landskabet rundt om os. Nogle steder helt majestætisk, andre steder skjult. Følg med på en spændende tur langs de gamle kanaler og få øjnene op for et utroligt anlægsarbejde fra 1500-tallet i egnen omkring os.
Torsdag den 06.05.21 kl. 14:00
Vi håber at kunne gennemføre

Sidste ordinære møde i foråret 2021 bliver et musikalsk festfyrværkeri med far og søn, Preben og Jens Jakob Nissen, som leverer glad musik og sjove anekdoter.
Preben er et fremtrædende medlem af The Spirit of New Orleans, et af de mest kendte og rutinerede orkestre i Danmark.
Torsdag den 27.05.21 kl. 09.45

SOMMERUDFLUGT

Sommerudflugt til Karrebæksminde.
Heldagstur til Sydsjælland. Bussen kører fra P-pladsen ved Royal Stage kl. 10.00 og er retur kl. ca. 16.30. Efter et stop i Roskilde, hvor vi drikker en kop formiddagskaffe, kører vi videre til Karrebæksminde ved Næstved, hvor vi spiser frokost på restaurant ”De hvide svaner”.
Mere information om turen inkl. pris ca. 1. april 2021.