OK-klubberne i DK
KLIK for OK-Danmark

Velkommen
BEMÆRK: ALLE MØDER I RESTEN AF FORÅRSSÆSONEN 2020, INCL. SOMMERUDFLUGTEN ER AFLYST
Vi forsøger at arrangere en sommerudflugt på et andet tidspunkt

Forudbetaling for aflyste møder refunderes. Oplys venligst reg.nr. og bankkonto til klubbens kasserer.

OK står for Omsorg og Kultur, og vi ser meget gerne folkepensionister, førtidspensionister samt efterlønsmodtagere i OK-klubberne, der er landsdækkende.

Ønsket er, at alle vil føle, at det at kunne dele gode og positive oplevelser med hinanden, fornemmes som noget rart og trygt, -noget man glæder sig til.
OK har en forhåbning om at samle aktive pensionister i et fællesskab, der rækker ud
over hverdagen.

OK-Klubben i Hillerød er en selvejende institution, og som nævnt en del af en landsdækkende ældreorganisation.
 Klubbens formål er på et upolitisk grundlag at udføre frivilligt arbejde, der kan være med til at tilvejebringe så gode forhold som muligt for seniorer. OK-Klubben tilbyder et fællesskab, hvor seniorer mødes om kultur, underholdning og oplysning for på den måde at få styrket lisglæden og livsværdien.

Vi håber, at dette vil interessere jer, så vi kan byde jer velkommen.